Rimpels en huidversteviging

Uniek

De Coolifting beautygun is een intense anti-agingbehandeling van 40 minuten die apart of als supplement bij elke gelaatsverzorging gebruikt kan worden.

De Coolifting zorgt voor een intense huidverjonging,lift je huid en stelt de nood aan een facelifting voor jaren uit.

De Coolifting is de snelste en meest spectaculaire behandeling van het moment, die effectief de strijd aangaat met de gevolgen van het ouder worden.

HET CONCEPT

De Coolifting pistolen schieten onder hoge druk een krachtige CO2-straal van een zeer lage temperatuur (-20 gradenºC ) op de gezichtsweefsels.
Die straal wordt gecombineerd met een extreem hoge concentratie aan geatomiseerde actieve stoffen.

Het is de snelste en spectaculairste behandeling die er bestaat om de strijd aan te gaan met de gevolgen van het ouder worden.

DE RESULTATEN

De CooLifting behandeling geeft onmiddellijk resultaat(lifting): de huid wordt gladder, oppervlakkige rimpels verdwijnen en diepe rimpels vervagen.

Met een langdurig verjongend effect tot gevolg.

Een totale anti aging kuur bestaat uit 8 behandelingen gaande over 4 tot  8 weken.

Daarna is er een onderhoud aangewezen van 1x in de 4 tot 6 weken.

Optiphi 

BRANDSTORY OPTIPHI

Optiphi is een Zuid-Afrikaanse cosmeceutical met advanced delivery systemen en hoge percentages werkzame ingrediënten. De producten van deze Zuid-Afrikaanse marktleider zijn ontstaan uit diverse onderzoeken binnen de wondgenezingsindustrie (Medika SA), aan de hand van een drie jaar durend project met als centrale vraag:

“Wat zou het meest ideale product zijn voor de huid?”

Een brede serie producten is ontwikkeld, op basis van de multidisciplinaire ervaring van experts in tandheelkunde, cardiologie en dermatologie. Dankzij de expertise uit deze verschillende biomedische achtergronden is Optiphi voortdurend in staat om de allerbeste huid herstellende producten te creëren. Deze marktleider werkt samen met (bio)chemici, genetica specialisten en plastische chirurgen. Dit maakt het een hele sterke speler in het veld, met ruime achtergrondkennis, die geen concessies doet op de kwaliteit én de uitstraling van producten. Een lijn met klasse dus.

Pigmentatie

Rimpels

Acné

Verslapping

Rokershuiden