Thalgo

De essentie van natuurlijke schoonheid

Peeling Marin

96% Huidvernieuwend effect vanaf de 1ste verzorging.

Door de leeftijd en de omgevingsstress vertraagt de vernieuwing van de opperhuid geleidelijk aan. De kwaliteit van de huid gaat achteruit, waardoor verouderingstekenen zichtbaar worden: rimpels en fijne lijntjes, verandering van de poriën, verlies aan uitstraling en stevigheid.

 1ste marine cosmeceutische lijn met zuurfermenten van gemicroniseerde algen dat de kwaliteit van de huid vernieuwt voor een zichtbaar "huidvernieuwend" effect:

RIMPELS- PORIËN- TEINT- TONUS

Prodige des oceanes

Allereerst een zekerheid: dankzij hun unieke affiniteit met huidcellen beschikken de actieve bestanddelen van marine oorsprong over buitengewone jeugdige eigenschappen.

Op basis van deze overtuiging presenteert het THALGO laborarium de Intelligence Marine Régénérative.

Deze gepatenteerde innovatie, het resultaat van 4 jaar onderzoek, richt zich op de essentiële anti-aging functies van de huid.

Exception

Deze behandeling, een daadwerkelijke lifting met een onmiddellijk zichtbaar resultaat, berust op de exclusieve "energilift" massagetechniek.

In samenwerking met een cosmetisch arts ontwikkeld, maakt deze behandeling het mogelijk rimpels glad te strijken, het gezicht te liften en de gezichtscontour strakker te maken.

100% direct liftend effect na de 1ste verzorging.

Silicium Marin

Deze vooraanstaande verzorging excelleert bij het herstellen van de afnemende stevigheid van de huid en het gladstrijken van de diepe rimpels. De essentie van de behandeling, een uiterst doeltreffende anti-rimpel modelage en een professioneel dubbelpaspoortigheid, waarbij rimpels worden vervaagd en de teint haar helderheid terugkrijgt.

Hyaluronique

Deze verzorging, een oplossing ter bestrijding van rimpels verrijkt met hyaluronzuur, vult bestaande rimpels op en corrigeert deze dankzij de exclusieve modelage en de werking van een professioneel dubbelmasker. Vanaf de eerste behandeling lijkt de huid gladder en jonger. De teint straalt van jeugdigheid.