Kalahari

De essentie van natuurlijke schoonheid

Kalahari 

Het nieuwe huismerk die doet wat het beloofd!


Kalahari staat voor puur natuur. Alle ingrediënten zijn groenten en fruit zonder toevoegingen van parfums, chemische stoffen, bewaarmiddelen en wordt niet getest op dieren!

Rooibos thee extract, Kigelia africana, meloen pit olie, duivelsklauw extract zijn maar een greep uit deze actieve stoffen.

Hydrating honeybush skin treatment


De honeybush gelaatsbehandeling is een diep voedende behandeling met natuurlijke plantenextracten en botanische oliën.

Deze behandeling bevat een ontspannende gezichtsmassage die de huid verjongt en hydrateert en laat het zacht en soepel achter.

Vitamin C skin treatment

Dit is een ultra verstevigende de-ageing behandeling verrijkt met natuurlijke, biologische vitamine C en essentiële antioxidanten direct onttrokken uit de Afrikaanse Baobab vrucht. De vitamine C verbetert het collageen en elastine herstel. Deze behandeling maakt de huid zichtbaar strakker, helderder en jonger.


Lipid rich skin treatment 

De lipid rich huidbehandeling is een masker van botanische oliën rijk aan essentiële vetzurendie zelfs de meest droge huid hydrateren. Met zachte masserende bewegingen wordt het masker aangebracht op de huid voor een diepe hydratatie. Verrijkt met natuurlijke lipiden van Afrikaanse Shae boter. Jojoba olie en Rozemarijn olie die zorgen voor het herstel van de natuurlijke huid barrière. Deze behandeling brengt het leven terug in een heel droge huid.