Coolifting

COOLIFTING
De coolifting beauytygun is een intense anti-agingbehandeling van 5 minuten in een totale verzorging met LED therapie.
De coolifting zorgt voor een intense huidverzorging, lift je huid en stelt de nood aan een FACELIFTING voor jaren uit. De Coolifting is de snelste en meest spectaculaire behandeling van het moment, die effectief de strijd aangaat met de gevolgen van het ouder worden.

HOE WERKT HET?
De coolifting beautygun ‘schiet’ onder hoge druk hyaluronzuur, peptiden, glycerine en gehydroliseerde tarweproteïnen op uw huid. De beautygun werkt met een hoge CO2-straal onder zeer lage temperatuur (-20 graden C). Hierdoor gaan we de fibroblasten ( collageenfabriekje) in de huid terug activeren om nieuw collageen aan te maken. Een behandeling met de Coolifting geeft onmiddellijk resultaat : de huid wordt gladder, oppervlakkige rimpels verdwijnen en diepe rimpels vervagen.
Met een langdurig verjongend effect tot gevolg.
De hele behandeling verloopt pijnloos en is 100% veilig.

HOEVEEL SESSIES HEB IK NODIG?
Een totale anti-aging kuur met de Coolifting beautygun bestaat uit 8 behandelingen verspreid over 8 weken om je collageenaanmaak intensief te stimuleren. Op langere termijn worden de beste resultaten bereikt als je iedere 4 tot 6 weken voor een onderhoudsbehandeling komt.

WAAROM MEERDERE BEHANDELINGEN?
Na iedere behandeling maken de fibroblasten nieuw collageen aan en worden deze terug op actief gezet zoals 10 jaar geleden. Door meerdere behandelingen toe te passen voor een langere periode wordt deze piek zo lang mogelijk aangehouden om zoveel mogelijk collageen aan te maken. De 4 tot 6-wekelijkse onderhoudsbeurten zijn nodig omdat de huid zich elke 4 weken vernieuwt. De fibroblasten worden na verloop van tijd weer minder of inactief met als gevolg huidveroudering, het blijft dus nodig om deze na de kuur te blijven stimuleren voor collageenaanmaak en de huidveroudering stop te zetten. Jou huid heeft als het ware dat zetje nodig om er jong en fris te blijven uit zien.